Friday, May 28, 2010

Sol, hvor blev du af?

Kom nu sol, jeg har brug for dig her i weekenden.........

Alting står på spring og lysten til havelivet er ved at fylde hele min fritid. Drivhuset er næsten fyldt op, så vi må kringle os forbi afgrøderne, når der skal hygges i stolene.

Tommy sidder der rigtig meget med sin kaffe og slapper af og er blevet helt bidt af forskellige planter. Før i tiden var han mere sådan en græsmand, men nu har han investeret i lime plante og kumquats.....Jeg synes det er hyggeligt :O)



I går hentede jeg to albino stør til ham. De er rigtig sjove og kan blive så tamme, at de spiser af hånden. Lige nu gemmer de sig lidt i deres nye omgivelser og i weekenden skal de flytte på "hotel" da vi skal have skiftet dugen i bassinet. Vi skal flytte dem meget nænsomt og helst bruge det samme vand, de går i nu. Vi løser problemet ved at købe et børne badebassin og pumpe vandet derover og så krydser vi fingre for, de klarer alt det postyr.



Børnene griner lidt af deres "gamle" forældre, som kan bruge lang tid på at stirre på fisk og fugleunger. Her til aften var vi vidne til lidt af et drama, da 2. kuld solsorteunger er ved at blive så store, at reden ikke helt kan rumme dem. En af ungerne moslede så meget rundt, at vi næsten fik åndenød og stod klar nedenunder for at gribe (hunden var også klar...... med åben mund).


I morgen er det torvedag og mon ikke der er lidt godt til et par krukker eller to....

God weekend :O)

No comments: